Het is vrijdag, en ik deel hierbij een officiële #flashbackfriday kiekje. Een pink memory. Iraida in een prachtige traditionele Marokkaanse jurk. Een herinnering die voelt als een roze wolk. Mijn nicht haar beste vriendin stapte op deze dag in het huwelijksbootje. Lucky me, mocht ik deze bijzondere dag bijwonen. Voordat het zover was, heb ik de jurk gehuurd. Het was mijn eerste fit, en ik was direct om. Het was net of mijn naam er op geschreven stond. Een say-yes-to-the-dress-moment. Helaas kon ik de pink dress niet houden, maar heb zeker van de jurk genoten. Ik moet er wel bij vertellen dat ik maar 1.55 lang kort benVerrassend genoeg, ben ik niet gestruikeld. Ik heb heerlijk gedanst in mijn roze jurk, zwevend over de dansvloer in Micheal Jackson stijl. Ha!

De bruiloft was voor mij echt een happening. Zo mooi om twee culturen, de Surinaamse en Marokkaanse samen te zien. Ik was oprecht geraakt, want dit was opnieuw het bewijs dat liefde geen kleur of cultuur kent. Als jij iemand zijn/haar ja bent, dan maakt jouw achtergrond niet uit. Door deze open minded instelling, hebben de twee elkaar immers gevonden en het ja-woord gegeven. Het was voor mij een bruiloft waarbij we de vrijheid vierde. De vrijheid om jezelf te zijn en je hart te geven aan die waar hij het hardst voor klopt. Zonder restricties. Alleen oog voor de liefde.

Vandaag wilde ik deze bijzondere herinnering met jullie delen. Het brengt mij terug naar die mooie roze jurk en WOLK:

A pink memory.

With love,

Iraida