Vrijdag, het weekend is hier. En die gaan we inluiden met de nieuwe mixtape van Dj-Femmetastic: Here to stay Volume One. Trust me, na het beluisteren van deze mixtape wil je ook dat ze dicht bij je oortjes blijft. Deze vrouwelijke DJ weet namelijk met haar gevoel voor muziek je ‘body‘ volledig mee te slepen. Vanaf de eerste seconde tot aan de laatste seconde wil je niks liever meer dan ‘jammen‘. Met haar nieuwe mixtape ‘Here to stay Volume one‘ brengt ze verschillende muziekgeneres samen, een eclectische mengelmoes die je gegarandeerd op ‘level‘ brengt. Are you Ready?

De 25 jarige Almeerse, Masterstudent Culture and Organization en muzikale liefhebber draaide vier jaar geleden haar eerste set in de Rotterdamse club: Hollywood. Sindsdien weet ze in iedere club de voetjes van de feestgangers van de vloer te krijgen. Zo heeft ze al in de Dj-Booth van Club Abe, Club NYX, Escape, Panama en Paradiso gestaan. Maar ook op intenationaal niveau heeft zij haar entree gemaakt. Zo verbijdde ze de spanjaarden in Barcelona en de surinamers in Paramaribo met haar muziek. Door haar doorzettingsvermogen en passie siert DJ Femmetastic steeds meer flyers en haar bekendheid in de DJ-scene neemt toe. Naast haar gigs in de clubs, wilde ze haar liefde voor muziek met een groter publiek delen. Zo introduceerde vandaag haar eerste mixtape, Here to stay Volume one.

Here to stay
De mixtape Here to stay Volume one duurt ongeveer een uur en wordt door Queen Bey afgetrapt. Daarna nemen verschillende artiesten  zoals Trey Songz, Rihanna, Chris Brown, Mila J en zelfs Omarion je body & mind mee. Maar ook artiesten van onze eigen bodem zetten je aan het dansen. Denk aan Ladybee, Natalie La rose en Cho. Here to stay is voor mij de perfecte mixtape! Waarom? Iedere muziekgenre is vertegenwoordigd: Van R&B tot House en van Dancehall tot Hip hop. Dj Femmetastic nodigt je met Here tot stay uit voor muzikaal genot. Daarnaast spreekt haar passie door je speakers waardoor haar mixtape je van begin tot het einde raakt!

Na het luisteren van haar mixtape Here to stay Volume one ben je het volledig met mij eens.

Wedden?

Tune in!

Fijn weekend!

With Love,

Irai