Dertigste kaars voor mijn broer

Op 29 november 1986 werden mijn ouders voor het eerst papa en mama. Hun kersverse blauwe wonder, Joël Wesli Pregers kwam ter wereld. Vandaag viert hun eerste geschenk, mijn grote broer 29 november voor de 30ste keer. Hey dertiger gefeliciteerd! Je bent vandaag officieel uit de 20-zone. Maar niet getreurd, met jouw genen blijf je Forever young. Ik zal je er vaak genoeg aan herinneren hoe cool je in je twenties was.  Met die 30e kaars, kan je alleen maar cooler, wijzer, succesvoller en nog meer de Joël worden die je wil zijn. Voor nu ben je al uitzondering op de regel, een  geliefde zoon, een loyale vriend en niet te vergeten mijn award-winnende broer.

Vanaf mijn eerste adem hier nam jij je rol als grote broer bloedserieus. En dit is sindsdien niet meer veranderd. Je probeerde door je jaren heen er voor mij te zijn. Ondanks de downs heb je nooit afstand genomen van je titel als broer. Je gaf er blijvend betekenis aan, en ik waardeer tot de dag van vandaag jouw broederschap. Je zorgzaamheid(ondanks mijn 1001 chagerijinge momenten), je humor(harder kan ik niet lachen), je passies(voetbal+jongeren) en je positieve instelling maken jou tot de geweldige broer die je voor mij bent.

Ondanks dat het leven nooit makkelijk voor je is je geweest, was dit geen excuus om er niks van te maken. Integendeel, het was je brandstof(mama-genen). Het duurde even voordat je motor warm was, maar kijk hoe je nu aan het gassen bent voor jezelf, je dromen en dierbaren. Het mooiste vind ik, als het stoplicht in jouw leven even op rood staat, blijf je positief. Door deze instelling heb je vooral de afgelopen jaren een prachtige transformatie doorgemaakt. Het behalen van je diploma was hier een onderdeel van. Die bewuste dag hebben wij niet alleen je overwinning maar ook de ”nieuwe” Joël gevierd. De Joël die het beste uit zichzelf en anderen haalt. Ik ben oprecht dankbaar dat ik jouw prachtige transformatie van dichtbij heb mogen ervaren. Mijn award-winnende broer, ik ben met heel mijn hart trots op de jonge man die je bent.

copy-of-copy-of-copy-of-do-it-now-1Vandaag op je 30e verjaardag mag jij ook trots zijn op jezelf en op de plek waar je nu staat. Gelukkig, gezond, geliefd en gemotiveerd om een succes van dit leven te maken.

Dertig jaar Joël, een geschenk voor ons allen.
Bedankt en voor de 30e keer gefeliciteerd.
Maak er samen met de liefde van je leven een mooie dag van.

Heel veel liefde,

van je  zusje

Irai

 

Vergelijkbare berichten

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *