Spotted: Charity Thijm

Attentie, attentie fashionista gespot. Het is de 27-jarige Charity Thijm uit Amsterdam die mode ademt. De naturalista is mama van de prachtige krullenbol Amaya(3) en is werkzaam als accountant. Haar stijl varieert van casual tot chic, simpel maar altijd in stijl. Als je gaat shoppen spot je Charity in de rekken van de H&M, Zara,Topshop of soortgelijke ketens. Uiteraard houdt zij ook van designer items, maar dit is voor haar geen must om er stunning uit te zien. I agree! Verder behoren de modepopjes Olivia Palermo, Victoria Beckham en Chrissy Teigen tot haar style iconen en klopt haar hart sneller van streetstyle (wereldwijd). Ik zeg reden genoeg om deze fashionista te nomineren voor de stunning style van deze week. Na het zien van mijn vijf favoriete looks à la Charity Thijm ben je het met mij eens. Wedden? 5, 4, 3, 2, 1,  Go!

Charity brengt ons met look nummer 1 en 2 in some serious pastel vibes. Ik houd ervan hoe ze haar suède jurk met deze prachtige bomberjacket heeft gecombineerd. Het is een vrij simpele look, toch geven de bomberjacket en leren blok hakjes het een extra touch.Well done Charity. Bij look nummer 2 haalt zij weer haar bomberjacket uit de kast die ze mixt met een witte tanktop en lichte spijkerbroek. Ik zeg: BOMB.

Look nummer 3, serveert Charity ripped jeans in stijl. De zwarte blouse en sandalen geven haar outfit een classy touch. I Like! Bij look nummer 4, gaat ze voor all black met een oversized spijkerjas en killer heels. Stoer maar toch elegant. Last but not least, khaki op z’n best. Een kokerrok, met een matchende trui en zwarte laarsjes. Zo simpel, maar zoals altijd on point.

Wat vinden jullie van mijn vijf favoriete looks à la Charity Thijm?

Als je haar net zo stunning vindt als ik, dan raad ik je aan om haar te volgen op Instragam of Facebook.

With love,

Irai

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *