The missing bday queen

Lieve mam,

Vandaag had ik het liefst uit volle borst ‘happy bday to you‘ willen zingen. Alleen is het in de realiteit anders. Ik zong namelijk onbewust zestien zomers terug mijn laatste happy bday to you. U vierde toen uw 36e verjaardag. Vandaag vieren Joel en ik uw 52e verjaardag, helaas zonder u aan onze zijde maar altijd in ons hart.

In de afgelopen zestien zomers ben ik een volwassen vrouw geworden. Een vrouw die onbeschrijfbaar dankbaar is voor iedere seconde van haar leven. Ik weet namelijk hoe hard u vocht om een nieuwe dag te zien. Toch nam dit niet uw levenslust weg. In tegendeel genoot u met volle teugen van het leven. En mam, ik bewonder tot de dag van vandaag die positieve instelling. Ik vind het bijzonder sterk hoe u in het leven stond. Het maakte niet uit hoe vaak de Sikkelcel u vloerde, iedere keer stond u met infuus en al weer op. Klaar om te vechten voor wat u lief heeft, het leven en uw kinderen.

Uw vechtlust is een van mooie dingen die ik mij herinner. Uw doorzettingsvermogen sierde u. En ik heb deze eigenschap eigen gemaakt. Naast God zijn genade heeft dit mij gebracht waar ik nu ben. 27 en ik leef mam. En die glimlach die u achterliet draag ik graag. De nodige papiertjes heb ik, maar ik besef dat mijn goede gezondheid en mijn inner circle veel belangrijker zijn. Ik besef hoe gezegend ik ben en ik beschouw niks in het leven als vanzelfsprekend. Bedankt voor de wijze lessen mam.

Op deze prachtige 8 augustus, uw geboortedag wil ik u er extra aan herinneren dat u voor mij de beste moeder bent geweest. U was mijn heaven on earth. U was de moeder die ik in de toekomst wil zijn. En ook al bent u er niet meer, u zal voor altijd mijn moeder blijven. Een vrouw die niet alleen in mijn hart voortleeft, maar ook in die van velen anderen.

Happy bday mam <3
Ik houd met heel mijn hart van u.
Vandaag blazen Joel en ik 52 kaarsje voor u uit.

Liefs,

Uw tweede blessing,

Irai

Vergelijkbare berichten

4 reacties

  1. Ik vind het mooi dat jullie haar verjaardag samen vieren, prachtige manier om haar te herdenken.
    Je groei is bewonderingswaardig! Houd dit vast…..het inspireert!

    Dikke kus,

    Sérèn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *